Comencen les males pràctiques amb motiu de Reus Capital Cultural 2017: quan hi ha galeristes que no entenen res

"QUAN HI HA GALERISTES QUE NO ENTENEN RES“
#escamparlesmalespràctiques

L'Observatori de Bones Pràctiques Professionals estrena l'AVISADOR, un servei per a tots els artistes on denunciar o fer públics casos de males pràctiques que treballarem i farem visibles des de la PAAC. Aconsellem a qui idea, organitza i promou exposicions, esdeveniments i activitats artístiques ho faci des de les bones pràctiques, respectant-les i defensant un tracte professional just per a tots els implicats.

A continuació, i per demanda de diversos artistes, fem pública una convocatòria irregular amb la intenció que es reflexioni seriosament sobre la seva naturalesa i les notables males pràctiques que desprèn. A la galeria impulsora d'aquesta iniciativa li recomanem que consulti el codi (enllaç) i que el respecti amb estricta diligència.

Als artistes interessats en la convocatòria només recordar-los que les males pràctiques no són unidireccionals. Les promou tant qui les instiga com també qui les accepta. Si teniu dubtes de quins són els vostres drets i deures podeu fer-vos socis de la PAAC i/o consultar els continguts de la nostra pàgina web.

#OBPP #bonespràctiques
#totsensomresponsables #50%

Carta Reus any cultural (pdf)


Més notícies
Arxiu de notícies