RECLAM_ACCIONS per la Cultura comença a fer-se realitat

RECLAM_ACCIONS per la Cultura és una acció acordada fa un parell de mesos entre un grup de la PAAC i Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge. La seva realització tindrà lloc entre els dies 18 de setembre i 1 d'octubre, amb continuïtat en la forma d'unes jornades que s'organitzaran a principis del 2018, en les quals s'inclouran els debats que s'hagin generat.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és interpel·lar els ciutadans i ciutadanes amb qüestions relacionades amb la cultura i les polítiques culturals. El dispositiu constarà de tres elements: una pantalla de vídeo, un display amb urnes de colors amb paperetes, a on es podran posar les respostes a les preguntes i introduir-les dins les urnes, i possiblement una pissarra per poder anar visualitzant dia rere dia les respostes aportades.

La proposta de vídeo està pensada per a la pantalla dividida en 12 parts que es troba en el vestíbul de l'edifici del Palau de la Virreina. El 12 de juliol es va fer la gravació a Fabra i Coats, amb la participació de socis, sòcies i altres persones afins, que van voler participar cedint la seva imatge pel projecte.

Aviat més informació!

Més notícies
Arxiu de notícies