Tret de sortida: RECLAM_ACCIONS per la Cultura a La Virreina Centre de la Imatge

RECLAM_ACCIONS per la Cultura és una iniciativa de la PAAC que es proposa com una acció de participació crítica. Arran d'un acord amb Valentín Roma i la institució pública que dirigeix, La Virreina Centre de la Imatge, el pròxim dimarts 17 d’octubre es donarà el tret de sortida a aquest projecte que pretén, com a objectiu fonamental, que les ciutadanes i els ciutadans, tant vinculats com no al sector cultural, puguin expressar les seves opinions i punts de vista sobre l'estat actual de la cultura a Catalunya.

RECLAM_ACCIONS per la Cultura no finalitza, però, quan el dispositiu instal·lat a La Virreina deixi de ser visible. Tots els inputs rebuts de la ciutadania seran recollits i formaran part essencial de les jornades de debat que s'organitzaran a partir del mes de gener de 2018.

RECLAM_ACCIONS per la Cultura s'estructura en sis temes: art i comunicació, art i gènere, polítiques culturals, objectiu de l'art, condicions laborals, art i educació. Podreu deixar constància dels vostres comentaris al respecte en les paperetes que estaran disponibles al display expositiu a La Virreina.

La vostra participació és molt important!

Teniu tota la informació al flyer que us adjuntem, i us convidem a participar també en les guàrdies que organitzem per tal de donar suport als participants que s'apropin al display de La Virreina. Escriviu-nos a paac@paac.cat indicant quin dia i en quina franja horària voleu venir, del 17 al 29 d’octubre, exclosos dilluns, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h.

Us esperem!

RECLAM_ACCIONS per la Cultura
Del 17 al 29 d’octubre de 2017
De dimarts a diumenge i festius, d’11 a 14 h i de 18 a 20 h
Entrada lliure
Palau de la Virreina. La Rambla, 99. 08002 Barcelona. T. 933 161 000

Web

Més notícies
Arxiu de notícies