Segona Trobada d'Agents Articuladors Independents d'Arts Visuals de les Comarques Meridionals

Organitzada per la PAAC (Comissió de Territori) i ADDEND. Dissabte 4 de novembre de 2017. ADDEND La Morera de Montsant.

Aquestes trobades tenen com a objectiu activar una xarxa de col·laboració i visibilització dels diferents espais independents d'arts visuals i cultura contemporània que estan funcionant en les comarques meridionals de Catalunya (Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre).

Han participat: Clara Garí i Anna Monge (XarxaProd), Aureli Ruiz (Centre de Lectura de Reus), Antonio Luque (La Grey de Tarragona), Meritxell Romano (La Devesa. Arbolí. Priorat), Rosa Benito (Associació Terra Vitae de Tarragona), Nani Blasco (Kunstainer, Plataforma OPPIDA i Associació Ariadna de Tarragona), Montserrat Cortadellas i Francesc Vidal (ADDEND de la Morera de Montsant), Cristina Ferré (Comissió Territori de la PAAC) i Lídia Porcar ( Comissió Territori de la PAAC, La Grey i La Casa de Palla, programa de ràdio independent de cultura contemporània).

L'Anna Monge i la Clara Garí van ser convidades per compartir l'experiència de XarxaProd, i la seva aportació en la segona Trobada, ha resultat molt fructífera per establir alguns dels nostres objectius.

S'ha valorat la constitució d'una associació de tots els espais participants en les dues trobades. Però s'ha pensat que abans de fer aquest pas ens hem de conèixer una mica més, per poder establir quins són els objectius comuns i les possibles col·laboracions.

Hem elaborat un primer calendari de visites als espais participants, on generarem esdeveniments per reflexionar i trobar espais col·laboratius. Durant els mesos de febrer i març de 2018, farem noves trobades a Terres de l'Ebre (Topografies Perifèriques) i al barri de Sant Salvador de Tarragona (Associació Ariadna).

De l'1 al 17 de desembre serem presents al Refugi 1 del Port de Tarragona, dins del projecte de Rosa Benito: Cultura Verda.

Comencem a elaborar un mapa de tots els espais alternatius del territori, i ens constituïm com a plataforma amb el nom de Plataforma d'Agents Articuladors de les Comarques Meridionals (PAAM!). Aviat tindrem una presència a la xarxa amb un WordPress que contindrà totes les notícies de la Plataforma.

Més notícies
Arxiu de notícies