ANTIC TEATRE EN PERILLDes de la PAAC volem manifestar el suport a la crida de l'espai escènic Antic Teatre de Barcelona. Aquest espai està en risc de desaparèixer, a causa de l'especulació immobiliària i la manca de legislació política que precaritza encara més els espais de cultura de base, amb una activitat extensa, permanent i continuada.
Reclamem que un lloc de creació i difusió tan prolífic i emblemàtic de la nostra ciutat, i en un barri ultra-especulat, no aturi la seva programació, ni minvi l'oferta cultural que ofereix a tot el territori (més enllà de Barcelona), doncs creiem que farà encara més precari el sector i les persones que hi treballen.
Demanem a l'Administració pública que dimensioni honestament i amb més consciència el potencial d'aquest espai de cultura (i altres que estan en la mateixa situació), que s'enfronta a l'especulació immobiliària d'aquesta ciutat, i que posi en valor a tot un teixit consolidat precàriament, però que ha demostrat ser indispensable per a la creació escènica i visual.


enllaços d’interès
http://www.anticteatre.com/lantic-en-perill/
http://www.anticteatre.com/wp-content/uploads/2019/07/1.Manifest-i-Dossier-de-premsa_RDP_CdB_23.7.19.pdf
http://www.apcc.cat/noticies/1702/comunicat-de-lapcc-en-suport-als-espais-de-creacio-en-risc
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.image

Més notícies
Arxiu de notícies