Enquesta sobre l'efecte econòmic de la suspensió de l'activitat en el sector de les Arts Visuals

Des  de la PAAC hem generat una enquesta per conèixer més en detall la situació i poder comptabilitzar les pèrdues econòmiques per l'emergència sanitària COVID-19.

Clica AQUÍ per accedir a l'enquesta.

Aquestes dades ens seran molt necessàries per seguir informant a les administracions públiques amb les quals estem en contacte i a les quals informem sobre l'impacte econòmic del sector.
Som conscients que l'impacte s'estendrà en el temps, per tant, l'enquesta es mantindrà oberta al llarg d'aquest any 2020.

El divendres passat vàrem ser convocades a una reunió telemàtica amb Presidència de la Generalitat, i Conselleria de Cultura en la que s'ens ha informat d'un paquet de mesures (aquí en PDF). Per altre banda, l'Institut de Cultura de Barcelona també ha publicat un primer paquet de mesures que aquí podeu llegir. Si coneixeu altres mesures concretes pel sector de les arts visuals des dels vostres ajuntaments (excepte Barcelona), diputacions, consells comarcals, etc. escriviu a paac@paac.cat

La PAAC esta atenta a la manera com s'estan gestionant les mesures d'urgència per miniminitzar l'impacte al nostre sector. Estem treballant amb altres associacions sectorials i amb la UNIÓNAC per poder fer pressió al conjunt de l'estat espanyol. També, ens hem sumat  a la campanya #Joemquedosensefeina que han iniciat des del sindicat SMAC, i a la demanda d'una renda bàsica, ja que, volem remarcar que els problemes del sector de l'art són bàsicament els mateixos problemes de la majoria de la societat.

Molts ànims!

image

Més notícies
Arxiu de notícies