Ofertes de feina


1. COORDINADOR/A DE COMUNICACIÓ de la PLATAFORMA ASSEMBLEÀRIA D’ARTISTES DE CATALUNYA
Clicant en aquest enllaç hi trobareu la informació.
Data límit d'entrega de CV i carta de motivació: 13 d'octubre a les 12:00h
Envieu documentació a paac@paac.cat2. Borsa de treball:  dissenyador/a web
Algunes sòcies ens heu traslladat la idea que la PAAC ajudi a donar a conèixer els recursos tècnics i artístics amb els quals treballeu o que els que cerqueu. Gent que vol portar a terme projectes d'una complexitat que requereixen altres professionals per desenvolupar-los.
Estem treballant, tal com us vam comentar a la darrera assemblea general, la formalització d'una borsa de treball. Pensem amb una metodologia senzilla, que sigui àgil i resolgui de manera ràpida l'oferta i la demana que es pot generar entre els socis/es.
Per portar-ho a terme, estigueu atentes al següent butlletí on us farem arribar un formulari (que serà d'ús intern de la PAAC) que ens permeti a l'associació poder fer l'enllaç entre les persones que cerquen i les que ofereixen.
El formulari (actualitzable) contindrà bàsicament la informació de qui sou i que feu, que oferiu i que necessitareu o creieu que necessitareu.

Aprofitem aquest butlletí per fer la primera acció d'aquesta borsa de treball, per dir-vos el que nosaltres necessitem amb urgència:

  • Cerquem una persona que ens faci una nova web. Una web que serveixi per connectar-nos de manera fluida i àgil i que potenciï el contacte directe amb la comunitat d'artistes i l'associació. Tenim un pressupost de 2.100€ + iva. Ens podeu fer arribar la informació de què feu i com ho feu a paac@paac.cat Termini: 9 d'octubre.

image

Més notícies
Arxiu de notícies