La Fundació MACBA ofereix 10 beques d'investigació

La Fundació MACBA ofereix 10 beques d'investigació

La Fundació MACBA ha anunciat recentment 10 beques d'investigació per valor de 3.000 €, complint una reivindicació del teixit creatiu de la ciutat per la implicació de la Fundació en la creació i la investigació. Aquestes beques són fruit de les converses que en els darrers tres mesos la PAAC ha tingut amb la Fundació MACBA sobre la necessitat de generar espais i dinàmiques que posin en valor la feina de persones creadores i investigadores al voltant de la col·lecció del MACBA. 
 
Per la PAAC és important que el teixit creador tingui espais estables a la ciutat que puguin generar debat i reflexió també amb les col·leccions d'art existents, per posar en valor el llegat i per fomentar la reflexió crítica al voltant de l'art. La predisposició de la Fundació MACBA per donar impuls a la creació i a la investigació hi ha estat des del primer moment, aquestes beques són una eina més en aquest sentit. Estem molt contentes d'aquesta iniciativa i estem treballant perquè altres institucions puguin oferir ajuts similars. 

Les beques de la Fundació MACBA, Beques BKFMACBA, tenen com a objectiu generar nous debats i enriquir les lectures de la col·lecció MACBA i, per altra banda, fomentar el pensament crític.
  • Import: 3000 € / beca
  • Sol·licituds fins al 30 de novembre de 2020
  • Resolució 15 de desembre de 2020

Aquí tota la informació: (enllaç al pdf)

image

Més notícies
Arxiu de notícies