Avís legal

POLÍTICA DE PRIVACITAT

La Associació Plataforma assembleària d'artistes de Catalunya (En endavant PAAC) es compromet a salvaguardar la privacitat de les dades personals introduïdes a través de la seva pàgina web. Ens acollim a la LOPD Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
D’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, l’usuari accepta que les dades personals que facilita a través de la nostra pàgina web www.paac.cat siguin incorporades a un fitxer titularitat de la PAAC, degudament enregistrat, del qual som responsables.

La PAAC es compromet a complimentar la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i el seu deure de tractar-les amb confidencialitat i assumeix, a aquests efectes, les mides de caràcter tècnic, organitzatives i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb lo establert en la LLei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Només obtenim i conservem la següent informació dels visitants de la nostra pàgina web:
- El nom del domini del proveïdor (PSI) i/o direcció IP que dona accés a la xarxa.
- Data i hora d’accés a la nostra web.
- L’ adreça d’Internet des de la que es va originar l’enllaç que porta a la nostra pàgina web.
- El nombre de visitants diaris.

La informació obtinguda és totalment anònima i en cap cas pot ser associada a un/a usuari/a en concret i identificat/da.
 
Sempre que ho desitgis podràs accedir, actualitzar o esborrar la teva informació, tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant qualsevol de les següents opcions:

- Enviant un correu electrònic a: info@paac.cat
- Escrivint una carta a: PAAC. Plaça dels Angels num. 8,  08001 Barcelona.

NO L’ENVIAREM CORREU NO SOL·LICITAT.

PAAC
Inscrita al registre de Associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número: 58791. NIF: G66701103
Plaça dels Angels num. 8,  08001 de Barcelona