Cartografia d’Artistes Visuals de Catalunya

FINS AL 30 D'ABRIL!

Benvolguts i benvolgudes:
 
Ens plau fer-te arribar aquest correu per convidar-te a participar de manera activa a l’elaboració de la Cartografia d’Artistes Visuals de Catalunya que s’està portant a terme des del Departament de Cultura de la Generalitat d’acord amb una sol·licitud de la Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya –PAAC–. Aquesta cartografia ens ha de servir per conèixer de primera mà la realitat dels creadors en relació a la formació, les condicions de producció, la difusió i comercialització del seu treball artístic, la situació econòmica del sector i el grau d’aplicació de les bones pràctiques professionals. L’objectiu de l’estudi és que l’anàlisi dels resultats permeti fer una diagnosi a partir de la qual emprendre accions per millorar les condicions del sector.
 
Et convidem a registrar-te a través del breu formulari que trobaràs en aquest enllaç per tal d’accedir al qüestionari:

Cartografia d’Artistes Visuals de Catalunya   -   Fes l'enquesta!

La informació que proporcionis al llarg de l’enquesta és anònima i no serà utilitzada per a cap altre ús més enllà d’aquesta. Les respostes seran processades de manera desvinculada a les dades del registre inicial que únicament se sol·licita per garantir que no hi ha duplicitats ni perfils falsos entre els participants.
 
Des de la PAAC recomanem la màxima implicació del sector en aquest projecte per tal de poder conèixer la realitat de la creació a Catalunya en tota la seva diversitat. Emplenar el qüestionari només et portarà al voltant de 15 minuts i contribuiràs a fer possible la millora de l’activitat artística professional a Catalunya.
 
 
Moltes gràcies per la teva col·laboració!
 
Plataforma Assembleària d’Artistes de Catalunya - PAAC